luni, 20 februarie 2012

PLANTATII SPECIALE - O AFACERE DE VIITOR

Pentru cei care sunt interesati de infiintarea unei plantatii descrise pe acest blog, putem oferi consultanta in vederea obtinerii de Fonduri Europene. De asemenea, avem posibilitate sa prestam serviciu de infiintare a plantatiei, incepand de la pregatirea terenului, pana la plantare, dar si putem oferi ajutor in vederea vanzarii fructelor obtinute contra unui onorar rezonabil.
O alta varianta pentru cei care doresc sa infiinteze aceste plantatii fara Fonduri Europene, este programul nostru de finantare care putem oferi uin felul urmator:
se plateste un avans de minim 30 % din valoarea plantatiei infiintate, dupa care furnizam plantele, si dupa caz ne ocupam si de infiintarea plantatiei. restul de suma se poate achita in rate luna timp de 3 ani. Garantia pentru creditul acordat este plantatia respectiva pana la plata ultimei rate.
daca sunteti interesati de aceasta oferta, va rugam sa trimiteti un mail la agroland01@gmail.com si specificati ce fel de plantatii pe ce suprafata doriti sa infiintati.

Niciun comentariu: